You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Buikcorrectie (Abdominoplastie) met Liposculptuur en Spiercorrectie

De hedendaagse technieken voor buikcorrectie laten een veilige combinatie toe van liposculptuur (wegzuigen van overtollig vet) en wegsnijden van overtollige huid. Zonder liposculptuur is het moeilijk om de huid van de bovenbuik met een dikke, onderliggende vetlaag tot over de bovenbuik te trekken. Liposculptuur laat ook toe gelijktijdig wat vet weg te halen uit de taille, zodat geen uitstulpingen ontstaan aan de hoeken van de littekens.
Als de buikspieren op de middellijn uit elkaar wijken worden zij chirurgisch terug samengebracht. Dit maakt buikspieroefeningen terug efficient en versmalt de taille.
Tenslotte wordt de huid tussen navel en venusheuvel werden weggenomen. De huid met het onderliggende vet boven de navel wordt losgemaakt en tot over de onderbuik gebracht. De navel wordt op de oorspronkelijke positie teruggeplaatst.
Het donkerroze litteken is typisch voor de toestand enkele maanden na de ingreep. Over verloop van één tot twee jaar ontkleurt dit.
Leeftijdscategorie: 30 - 34 jaar.

Klik op de knop met pijltjes, rechts boven op de rechter foto, om de uitvergroting te zien. Opslaan, kopiëren of verspreiden van deze informatie is verboden.