You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Behandeling van Voorhoofdsrimpels met Vulstoffen (Fillers).

Rimpels op het voorhoofd zijn wat moeilijker om behandelen. Soms is een spierverzwakkende stof een goede keuze. Deze zwakt de kracht van de voorhoofdsspieren af met gunstig effectg op de rimpels. Maar dit doet ook de wenkbrauwen wat naar beneden zakken, soms ook de huid over de bovenste oogleden. Door de lage stand van de wenkbrauwen en wat huidteveel was deze man geen goede kandidaat voor dergelijke behandeling.
Rimpels kunnen ook gevuld worden met vulstof (filler). Op het voorhoofd is het moeilijk om precies in de rimpel en niet in de omgeving te vullen. 
Daarom werd bij deze man eerst gewerkt met een weinig geconcentreerde vulstof, ontworpen voor oppervlakkige injectie in de lederhuid. 
Dit gaf een discrete verbetering. Nadien werd een bijkomende behandeling uitgevoerd met een meer geconcentreerde filler, ontwikkeld voor injectie midden of diep in delederhuid. De gevoelige huid van het voorhoofd kan reageren met wat roodheid gedurende enkele weken, maar de meer geconcentreerde filler wordt niet zo snel verteerd.
Leeftijdscategorie: 45 - 49 jaar.

Klik op de knop met pijltjes, rechts boven op de rechter foto, om de uitvergroting te zien. Opslaan, kopiëren of verspreiden van deze informatie is verboden.