You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Halslift en mini-facelift

De wangplooi over de rand van de onderkaak en de slappe overgang van het gelaat naar de hals waren de belangrijkste klachten van deze dame. Er werd een minilift uitgevoerd van de wangen, een halslift en een beperkte liposculptuur van het overtollige vet onder de kin.
Bij deze minilift werd de huid van de wangen gedeeltelijk losgemaakt, enkel om de plooi over de onderkaak te corrigeren. De halslift was uitgebreider en maakte een volledige verdoving noodzakelijk.
U kan de beelden vergelijken: het linker van elk paar toont het uitzicht vóór de ingreep. Rechts ziet u het resultaat na drie maand
De kritische kijker zal de veranderde vorm van de oorlellen bemerken en de minder duidelijke aflijning van het klepje aan de voorrand van het oor, zoals vaak na een facelift.
De rimpels in het voorhoofd zijn behandeld door injectie met een spierverzwakker tijdens de raadpleging; dit gebeurt niet op het moment van de ingreep.
Klik hier om de kaaklijn en hals in detail te bekijken.
Aanvullende behandelingen kunnen zijn: peeling van de rimpels rond de mond, lifting van de wangen via kijkoperatie, correctie van de onderste oogleden.
Leeftijdscategorie: 50-54 j.

Klik op de knop met pijltjes, rechts boven op de rechter foto, om de uitvergroting te zien. Opslaan, kopiëren of verspreiden van deze informatie is verboden.