You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Borstvergroting door lipofilling, voorbereiding met negatieve druktherapie

Deze dame onderging een borstvergroting door expansie met een negatieve druk systeem, gevolgd door lipofilling (lipostructuur).
Gedurende één maand voor de ingreep werden koepels met een zachte boord over de borsten aangebracht, 's nachts en in het weekend. Een kleine pomp, die in de bh werd gedragen, veroorzaakt een zachte zuigkracht, waardoor de borsten geleidelijk in omvang toenamen.
Voor de lipofilling werden plaatselijke vetopstapelingen door voorzichtige liposculptuur verwijderd uit de taille, de heupen, de buik en de binnenzijde van dijen en knieën. De ingreep bood dus tegelijkertijd een figuurcorrectie. Klik hier om de beelden betreffende de liposculptuur te zien.
Het vet werd gefilterd en ingebracht langs prikopeningen van maximaal drie millimeter op de rand van de tepelhof en aan de basis van de borst. Het vet werd in de onderhuidse vetlaag en in het spierweefsel onder de borst geplaatst, zonder tunnels te maken in het borstweefsel zelf.
Het vet werd gelijkmatig verdeeld over de oppervlakte en de basis van de hele borst.
Het volume na ontzwelling dat drie maand na de ingreep aanwezig is is meestal blijvend.
U kan de beelden vergelijken: de linkse van drie toont het uitzicht vóór de ingreep. In het midden is het resultaat van expansie door negatieve druk maar voorafgaand aan de operatie. Rechts ziet U het resultaat na drie maanden
Leeftijdscategorie: 30-34 jaar.

Klik op de knop met pijltjes, rechts boven op de rechter foto, om de uitvergroting te zien. Opslaan, kopiëren of verspreiden van deze informatie is verboden.