You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Borstvergroting met eigen vet (lipofilling)

Deze dame onderging een borstvergroting door lipofilling (lipostructuur). Hiervoor werden plaatselijke vetopstapelingen door liposculptuur verwijderd uit de taille, de heupen, de buik, de voorzijde en de binnenzijde van de dijen en de binnenzijde van de knieën. De ingreep bood dus tegelijkertijd een figuurcorrectie. Klik hier voor beelden van de lichaamscontour.
Het vet werd gefilterd en ingebracht langs prikopeningen van maximaal drie millimeter op de rand van de tepelhof en aan de basis van de borst. Het vet werd in de onderhuidse vetlaag en in het spierweefsel onder de borst geplaatst, zonder tunnels te maken in het borstweefsel zelf.
Het vet werd gelijkmatig verdeeld over de oppervlakte en de basis van de hele borst. In rechtopstaande houding valt vooral de betere vulling van de bovenzijde van de borst op. Een discrete borstvergroting heeft een belangrijk esthetisch effect op het décolleté.
U kan de beelden vergelijken: het linkse beeld uit elk paar toont het uitzicht vóór de ingreep. Rechts ziet U het resultaat na tien maand. De laatste beelden tonen de figuurcorrectie na drie maand.
Leeftijdscategorie: 25-29 jaar.

Klik op de knop met pijltjes, rechts boven op de rechter foto, om de uitvergroting te zien. Opslaan, kopiëren of verspreiden van deze informatie is verboden.