You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Borstvergroting door lipofilling na expansie met negatieve druk

Deze dame onderging een borstvergroting door expansie met negatieve druk, gevolgd door lipofilling (lipostructuur).
Gedurende zes weken voor de ingreep werden koepels met een zachte boord over de borsten aangebracht, 's nachts en in het weekend. Een kleine pomp, die in de bh werd gedragen, veroorzaakt een zachte zuigkracht, waardoor de borsten geleidelijk in omvang toenamen.
Voor de lipofilling werden plaatselijke vetopstapelingen door voorzichtige liposculptuur verwijderd uit de taille, de heupen, de buik, de voorzijde van de dijen en de binnenzijde van dijen en knieën. De ingreep bood daarmee tegelijkertijd een discrete figuurcorrectie. Klik hier om de verbetering van de lichaamscontour te bekijken.
Het vet werd gefilterd en ingebracht langs prikopeningen van maximaal drie millimeter in de plooi onder de de borst. Het vet werd hoofdzakelijk in de onderhuidse vetlaag en in het spierweefsel onder de borst geplaatst.
Het vet werd gelijkmatig verdeeld over de oppervlakte en de basis van de hele borst.
Het volume na ontzwelling dat drie maand na de ingreep aanwezig is mag als blijvend worden beschouwd bij de meeste patiënten, hoewel sommige studies aantonen dat men pas na een jaar hierover helemaal zekerheid heeft.
U kan de beelden vergelijken: de linkse uit elke rij van drie toont het uitzicht vóór de behandeling. In het midden ziet u de toestand net voorafgaand aan de ingreep, na expansie met negatieve druk. Rechts ziet U het resultaat na een jaar.
Leeftijdscategorie: 25-29 jaar.

Klik op de knop met pijltjes, rechts boven op de rechter foto, om de uitvergroting te zien. Opslaan, kopiëren of verspreiden van deze informatie is verboden.