You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Borstvergroting door lipofilling, voorbereiding met negatieve druktherapie

Deze dame onderging een borstvergroting door expansie met een negatieve druk systeem, gevolgd door lipofilling (lipostructuur).
Gedurende één maand voor de ingreep werden koepels met een zachte boord over de borsten aangebracht, 's nachts en in het weekend. Een kleine pomp, die in de bh werd gedragen, veroorzaakt een zachte zuigkracht, waardoor de borsten geleidelijk in omvang toenamen.
Voor de lipofilling werden plaatselijke vetopstapelingen door voorzichtige liposculptuur verwijderd uit de taille, de buik, de dijen en de binnenzijde van de knieën.Het vet werd gefilterd en ingebracht langs prikopeningen van maximaal drie millimeter op de rand van de tepelhof en aan de basis van de borst. Het vet werd in de onderhuidse vetlaag, in de borsten en in het spierweefsel onder de borsten geplaatst.
Het vet werd gelijkmatig verdeeld over de hele borst.
U kan de beelden vergelijken: de linker foto van elk paar toont het uitzicht vóór de ingreep. Rechts ziet U het resultaat na drie en een halve maand.
Leeftijdscategorie: 35 - 39 jaar.

Klik op de knop met pijltjes, rechts boven op de rechter foto, om de uitvergroting te zien. Opslaan, kopiëren of verspreiden van deze informatie is verboden.